If I gave you the truth, would it keep you alive?

Confession #1
I get orgasms by good music.

Confession #2
I think the 1970's were some of the best times of rock music.

Confession #3
Music keeps me from going insane and slowly die.
3 Comments

Intrige

03-Sep-2011 kl.23:58

SV: Tjaaaaah,, Norsk er skjeldnere enn elgelsk, engelsk er et internasjonalt språk som mange land kan. Norsk er noe bare vi kan, og det er ikke mange millioner av oss. Norsk er et hardt og "rett på" språk. Men for eksempel Svensk er et veldig rundt og hvilende språk. Engelsk er også et veldig fint språk. Et bra tekst språk. (Sangtekster, for eksempel) Nork og Svensk synger mer i tonefallet (Vi går opp så ned, så opp igjen mens vi snakker) mens engelsk er ikke sånn. President Obama synger i tonefallet med vilje for å virke mer overbevisende, men det er ikke en selvfølge som det er i de skandinaviske sprøk. Det er mye å bedømme om hvilket som er best. Men om du skal dømme med anntal ord i hver av dem, så vinner engelsk. Det er sikkert. Men jeg liker bedre norsk, det kan bare vi.

Intrige

04-Sep-2011 kl.00:34

Takk :D Ja engelsk er ganske.. utbredt og fint i mange mange former. Så man kan heller ikke si at det ikke er et liggende språk heller, det spørs hvor man er. Wales og Scottland og de du nevnte tenkte jeg faktisk ikke på. Og må si meg enig i at de er syngende og ikke minst eksotiske, og barske ;D Sråk er veldig intresant og jeg takker deg for å diskutere dette med meg. Det får meg til å tenke litt mer om språk, og det er jo alltids godt for nåe, det å tenke over ting. Og respekten er gjensidig :)

Intrige

04-Sep-2011 kl.00:43

Vær så god.. Hehhee ^ ^

Post a new comment:

Anomaly Undead

Anomaly Undead

17, Oslo

I don't think I will be blogging, and if I do, it will be in English. I'll mostly post pictures and stuff here, because tumblr's being an ass and won't work.

Kategorier

Archive

hits